Top up Prepaid dengan Mudah…..

Menjana Pendapatan Sampingan

  • December 2016
    S M T W T F S
    « Mar    
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
  • Akaun untuk pembayaran

    Segala urusan pembayaran hendaklah dibuat ke mana-mana akaun saya di bawah:

    RHB - 11301000237465
    Maybank - 163064100639
    atas nama
    Muhammad Suhaimi bin Muda
  • Nombor-nombor laluan Mymode

    Nombor-nombor Laluan Mymode adalah seperti berikut


    Untuk pengguna talian Maxis
    0172152122
    0172152144
    0123051933
    0123868507
    0123033076
    0173660800


    Untuk pengguna talian celcom
    0196246649
    0196246652
    0196933199


    Untuk pengguna talian Digi
    0162281292
    0162018555

  • Blog Stats

    • 12,569 capaian
  • Nuff

    nuffnang_bid = "f9a233e00465114f73415fd1a154d4d4";
  • Add to Technorati Favorites

  • My blog is worth $564.54.
    How much is your blog worth?

  • Autoresponder percuma

Nombor-nombor Laluan Mymode

Nombor-nombor Laluan Mymode adalah seperti berikut

Untuk pengguna talian Maxis
0172152122
0172152133
0172152144
0123051933
0123868507
0123033076
0173660800

Untuk pengguna talian celcom
0196933199
0196246649
0196246652

Untuk pengguna talian Digi
0162281292
0162018555

Untuk menjimatkan kos sms, saya cadangkan supaya menjadikan nombor-nombor laluan ini sebagai nombor activ5 ( untuk pengguna Maxis) ataupun 8pax (untuk pengguna celcom).
Simpan beberapa nombor laluan dalam telefon bimbit anda. Jika sesuatu nombor laluan tidak berfungsi, anda boleh gunakan nombor laluan yang lain.

15 Responses to “Nombor-nombor Laluan Mymode”

  1. nurul said

    lagu jangan pisahkan

  2. Anonymous said

    mcmana aku nk create blog mcm ko?aku agen jgk..blog sku mcm tak best jerrr..

  3. mystmine said

    bagi add blog… boleh saya tengok mana2 yang saya boleh bantu perbaiki…

  4. norlie che mamat said

    saya bengang betul la sekarang.
    susah betul nak top up
    macam mana nak meniaga?
    4 kali sms pun x dapat2
    if ada problem sisyem please inform

  5. mystmine said

    pertama nya…. saya juga agen mymode seperti sedari… jd saya tak dapat nak inform sedari la bila ada problem pada sistem.. itu mymode yang akan umumkan…

    saya juga pernah hadapi kes seperti sedari ni…. apa yang saya buat ialah gunakan nombor laluan yang lain….. pakai no digi ke…
    kalau eload celcom buat hal.. saya beli no pin.. dan saya recharge pakai sms je kepada customer saya…

    tips ini ada dalam forum prepaid4u. Jika sedari adalah ahli prepaid4u berdaftar di bawah saya, sedari boleh lah tengok lebih lanjut di situ.

    Jikalau belum lagi jadi ahli prepaid4u, cepat2 la ambil peluang ni untuk jadi ahli.

    Agen Mymode
    Super CM

  6. sezli remy said

    asik celcom & maxis je,digi x de ke?

  7. yaya said

    saya da ter’memasukkn’ duit melalui mesin deposit selepas 1april…macam mana ye??boleh dapat balik tak duit saya?rugi la macam ni..kalau sikit tak pe…tolong la saya

    • mystmine said

      sila hubungi pejabat myecash. masih simpan slip deposit tu? myecash akan minta bukti deposit tu.

      buat segera lagi baik lah.

      • yunus said

        1.macam mana nak tranfer daripada point myecash kedalam akuan bank???
        2. cara nak topup masih sama mcm dulu ke?? guna atm maybank ke??

        kalau boleh reply kat no telefon..
        saya pun agen myecash jugak.. tolong ye..plzzzzzz…..=)
        017-5880926

  8. tun said

    camne nk dpt komisen hasil jualan tuh..

    • mystmine said

      komisen dikira ikut pangkat..
      contoh kita beli tambah nilai maxis RM30. Nilai pv(bonus mata) ialah 2% daripada nilai RM30 tadi, iaitu
      2% x 30= 60sen

      Jika kita MA, kita akan 50% x 60sen = 30 sen
      MM 55% 33
      CM 60% 36.

      Ini untuk bonus pembelian kita sahaja. Belum dikira lagi bonus atas pembelian downline kita.

      Bonus-bonus ini dikira untuk jualan setiap Isnin-Ahad dan dimasukkan ke dalam akaun Myecash (bila dah jadi ahli nanti) setiap Khamis.

      Ada bonus-bonus lain lagi, seperti bonus pendaftaran ( RM10) yang menanti.

      Sila hubungi saya untuk menjadi ahli.

  9. yunus said

    nak tnya lagi niii…
    boleh bagitau sistem myecash secara detail lagi x??
    bukan apa, takut kene tipu je..

    • mystmine said

      1- untuk transfer dari mypoint ke akaun bank, hanya dengan sms sahaja. selepas myecash dah validate amaun tu, akan dimasukkan ke akaun bank kita sebagaimana yang ada pada profil kat myecash.
      2- cara nak tambah deposit masih boleh guna atm. tetapi deposit tunai melalui kaunter atau cdm dah tak boleh. boleh rujuk kepada starterkit dalam prepaid4u untuk lebih lanjut.
      3- nak tau secara lanjut tentang myecash, boleh belek-belek kat blog saya ni. ada saya tulis. ataupun jadi ahli di bawah saya, nanti saya hantarkan guideline untuk tengok dan fahamkan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: